Accupunctuur praktijk - No Nonsense Design
  0485/64 71 84
Accupunctuur praktijk
  • architect medische praktijk
  • inrichting medische praktijk
  • inrichting praktijk
  • inspiratie praktijk inrichting
  • praktijkinrichting

Accupunctuur praktijk

Laetitia’s praktijk: Warmte en moderne invloeden in perfecte harmonie

Laetitia, gedreven accupuncturiste, stond voor een uitdaging: de verhuis van haar praktijk naar een nieuwe locatie. Ze had tal van ideeën en inspiratie opgedaan, maar miste de expertise om deze te transformeren naar een samenhangend en functioneel geheel. De stijl was eclectisch en praktische zaken zoals de zichtbare zekeringskast en de wasmachine en droogkast vormden een obstakel.

Een inspirerende samenwerking:

Na het volgen van ons webinar over de inrichting van medische praktijken, besloot Laetitia met ons samen te werken.Samen creëerden we een praktijkruimte die perfect aansluit bij haar visie en de behoeften van haar patiënten.

Een warm en uitnodigend interieur:

De moderne en vrouwelijke inrichting met subtiele oriëntaalse invloeden straalt rust en warmte uit. Hierdoor voelen patiënten zich meteen op hun gemak. De lelijke zekeringskast is vakkundig weggewerkt en de wasmachine en droogkast zijn discreet verstopt in een praktische kast, waardoor de ruimte optimaal benut wordt als wachtkamer.

Een geslaagde transformatie:

Het resultaat is verbluffend: een prachtige praktijkruimte waar functionaliteit en sfeer naadloos samengaan. Laetitia is enorm tevreden met de transformatie. De praktijk voelt als een thuis, waar ik met veel plezier mijn patiënten ontvang.

Ook uw praktijk transformeren?

Laat u inspireren door onze expertise en creativiteit. We creëren graag een praktijkruimte die perfect aansluit bij uw wensen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatiegesprek.

Andere projecten